Home » over ons

Saga Interproject en Balans op School

Saga Interproject is initiatiefnemer van Balans op School. Balans op School is een concept waarin experts op het gebied van onderwijs, vitaliteit en talentontwikkeling hun krachten gebundeld hebben op basis van een gedeelde  visie en waarden, namelijk het welbevinden van leerkrachten en leerlingen.

Saga Interproject ontwikkelt en implementeert programma's en projecten en verzorgt trainingen voor professionals op het gebied van  onderwijs, welzijn,  zorg, kinderopvang en arbeidsparticipatie in Nederland en Suriname. Wij beogen hiermee de persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling stimuleren. Wij beschikken over een vast team van ervaren experts op het gebied van onderwijs, vitaliteit en talentontwikkeling en een groot netwerk van bevlogen professionals met expertise op het gebied van diversiteit, interculturele communicatie, teamontwikkeling, onderzoekend en ontwerpend leren, ondernemend leren, jonge kind en VVE, klassenmanagement, taalontwikkeling, projectmanagement, etc.

In de Afrikaanse Cultuur is een Saga, iemand die in staat is zijn of haar kennis en kunde te gebruiken ten behoeve van een ander.

In alle reinheid van ziel en geest.

www.saga-interproject.nl

info@balansopschool.nl

Stichtingsaga@gmail.com

KvK  343 67 085