Home » over ons » onze professionals

onze professionals

Mia Plu

Bio Energetisch Therapeut en internationaal gecertificeerd NLP coach en trainer. Verzorgt de training in  Balans voor de Klas. Coaching op het gebied van faalangst,  zelfvertrouwen of burn-out. 

 

Dick Poel

Landelijk expert Lerende organisatie, rekenexpert, opbrengstgericht werken, W&T, ect.
Trainer mindfulness,  cooperatief leren, en meervoudige intelligentie.

 

 

Baud VandenBemden

Trainer en auteur van Corepower en Teampower, specialist op het gebied van leiderschap, groepsprocessen, taoïsme, Tai Chi en Thema Gecentreerd Interactiemodel.

 

Norman Brons

Psycholoog en lichaamsgericht therapeut.  Norman verzorgt training en  coaching op het gebied van stressmanagement, vitaliteits- en burn-out trajecten.  Norman werkt vanuit hart met een grote zijnskwaliteit.  

 

Esther van den Berg

Coach lerend brein, onderwijs- en beleidsadviseur, trainer en (beeld)coach, jonge kind specialist. Gedreven en een passie voor onderwijs.

 

 

Josta Patrick

Onderwijsdeskundige en coach op het gebied van competentiethermometer en strengthscope. Afnemen van assessments, coaching van leerkrachten/intern begeleiders.

Sieglin Simson

Onderwijsdeskundige en coach op het gebied van talentontwikkeling, outplacement en strengthscope. Ervaren op het gebied van bestuur, onderwijsbeleid en management.

 

Kees Hoogendoorn

Onderzoekend en Ontwerpend leren en zelfstandig onderzoeker.

trainer: burgerschap, radicalisering, diversiteit  en adviseur jeugd- en jongeren.

Madeleine Gibson

Oprichter van de ruimtespecialist.  Coacht leerkrachten en pedagogisch medewerkers bij ´t opruimen, indelen en inrichten van ruimtes. Trainer ´Ruimtes in balans´, om ruimtes in balans te brengen met degenen die erin leven, spelen en werken.

Maartje Sijm

Neerlandica en Onderwijsdeskundige. Expert en ontwikkelaar ondernemend leren i.s.m. grondlegger Piet Conijn, docent PABO, trainer en coach taalstimulering VVE.

 

 

Anneke van Bokhoven

Een doorgewinterd docente, die onder andere met veel passie 9 jaar les gaf binnen het speciaal onderwijs.  Ze is een enthousiaste, liefdevolle docent en trainer yoga en kindermassage .

 

 

Gijs van Pelt

Een ervaren en bezielend groepsleerkracht PO met aandacht voor het welzijn van kinderen. Docent yoga en meditatie voor volwassenen.  Brengt leerkrachten weer in  verbinding met het gevoel waarmee ze dat prachtige vak als leerkracht zijn begonnen .

Wietske Visser

Enthousiast ontwikkelaar, trainer en coach o.a. op het gebied van Taal,  jonge kind, W&T en ouderbetrokkenheid. Is in staat om professionals me te krijgen door haar enthousiasme, humor en creatieve inslag. Wietske is daarnaast zeer analytisch, bescheiden en praktisch ingesteld, een samenwerker pur sang.

Marlies van Dolderen

Trainer gericht op de zone van naaste ontwikkeling voor jong en oud. Ervaren onderwijsspecialist, beeld coach, jonge kind, systemisch werk, geweldloze communicatie. ´Niets menselijks is haar vreemd´.