Home » school

Balans op School bewerkstelligen

• Wilt u dat u en uw collega´s beter kunnen omgaan met stress, druk, veranderingen, spanningen en emotionele intensiteit?

• Wilt u dat uw leerlingen nu al de mind-set ontwikkelen om  in deze 21ste eeuw gelukkig te leven?

• Wilt u de communicatie met en tussen ouders, leraren, bestuur, inspectie, collega's en leerlingen verbeteren?

• Wilt u vooral enthousiasme, veerkracht en kwalitatief onderwijs blijven stimuleren in uw school?

Samen met u als school werken wij aan de meest succesvolle en gezonde ontwikkeling voor uw school, professionals en leerlingen.

Enkele van de trajecten die wij bieden zijn:

Lerende organisatie

Balans op School

Inspelen op Onderwijsbehoeften

Van missie naar een krachtig profiel

Van pedagogisch schoolklimaat naar veilige leeromgeving

Verschillende workshops voor studiedagen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sandra Siere, programmamanager en trainer Balans op School, 06-43093897 of info@balansopschool.nl