Home » lerende organisatie

lerende organisatie

Onze expert lerende organisatie Dick Poel heeft onder meer in opdracht van School aan Zet heeft  samen met verschillende  scholen en besturen gewerkt aan de  stimulering en versterking van hun ontwikkeling naar lerende organisaties. Vanuit deze expertise is het mogelijk om ook uw school verder te ontwikkelen naar een lerende organisatie.

Wat is een lerende schoolorganisatie?

Scholen met een lerende cultuur, waarin ontwikkeling en reflectie centraal staan. De schoolleiding van deze lerende scholen stimuleert en faciliteert leraren om zich individueel en in teamverband te ontwikkelen om het beste in henzelf en in elke leerling naar boven te halen.

Beter onderwijs voor leerlingen
Het resultaat? Lerende schoolorganisaties verbeteren zich continu om hun doelen te bereiken en zijn beter toegerust om in te spelen op veranderingen en werken continu aan de kwaliteitsverbetering van hun onderwijs. En het belangrijkste is natuurlijk dat deze scholen hun leerlingen hierdoor beter voorbereiden op de toekomst!

De school bepaalt zelf haar doelen, ambities en ontwikkelstrategie. Denk aan focus, koers en feedback.

'Alleen op grote hoogte is genoeg ruimte voor brede vleugels.'          Tsjwang Tse

Indien u interesse heeft kunt u voor een vrijblijvend gesprek  contact opnemen met Sandra Siere via info@balansopschool.nl of 06-43093897

Trainers op dit gebied: Dick Poel, Marlies van Dolderen, Esther van den Berg en  Sandra Siere