Home » workshopagenda » techniek&ik energie

Workshop energie Techniek & Ik

22 januari 2020  14.30 - 17.30 uur

Techniek&ik is een educatief programma dat kinderen via professionals rondom het kind helpt spelenderwijs hun wetenschappelijke en technische talenten te ontwikkelen. Techniek&ik is een middel om een bijdrage te leveren aan de competentie probleemoplossend vermogen en het leren leren van kinderen. 

 

  Techniek&ik is een educatief programma dat kinderen van 0-13 jaar helpt spelenderwijs hun technische talenten te ontwikkelen. Techniek&ik stimuleert de van nature aanwezige onderzoekende houding van kinderen en dekt met alle thema´s kerndoelen 42, 44 en 45 van het WO domein Natuur & Techniek

 

Energie komen we in vele vormen tegen, bijvoorbeeld als licht, warmte en beweging. Energie kan van vorm veranderen, bijvoorbeeld van spierkracht in beweging of van elektrische energie in licht. Kinderen hebben dagelijks met energie te maken. Denk maar eens aan alle apparaten die ze elke dag gebruiken. Genoeg om te ontdekken dus. Van de training energie krijg je energie! 

Je krijgt volop informatie, inspiratie, tools en educatief materiaal om met kinderen het verschijnsel energie te ontdekken.

 

Datum:         woensdag   22 januari 2020 

Tijd:             van 14:30 tot 17:30

Duur:           1 dagdeel

Locatie:       Wenckebachweg 144 Amsterdam, 10 minuten lopen vanaf Spaklerweg

of gratis parkeren in de parkeergarage

Aantal:         Min 6 en max 24 deelnemers

Kosten:        € 65,00 p.p. (groepskorting mogelijk)

Inschrijving:   voor 15 december 2020

  

Studiebelasting voor deelnemers:

Voorbereiding:                 geen

Contacturen:                     3

Praktijkopdrachten:      ja